Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na dobre i na złe...

Taka drobna
a ma w sobie takie wielkie uczucie
taka cicha
a serce jej bije głośno jak dzwon
taka słaba
a wiarą potrafi góry przenosić...

patrzę na nią z podziwem...

a ona uśmiecha się
i idzie obok mnie
w szpilkach
krętymi ścieżkami
przez życie…

190 743 wyświetlenia
1575 tekstów
600 obserwujących
  • 26 August 2013, 10:57

    lekki, przyjemny i mądry wiersz.

  • Pechowa_

    13 December 2012, 17:59

    Dla Mnie jesteś normalnie Mistrzem ;)
    Uwielbiam Twoje słowa ;) tak pięknie piszesz..

  • zugimihau

    13 December 2012, 15:23

    wiara?:)

  • 13 December 2012, 13:39

    Piękne...
    Podziwiam.
    Miłego dnia. :)

  • Nutricia

    13 December 2012, 10:56

    :) i cieplej sie zrobiło..w zimę.

  • misiek45

    13 December 2012, 10:06

    Piękne słowa ,cudny wiersz-pozdrawiam Gerardzie:)

  • słoneczniki

    12 December 2012, 19:25

    Taka drobna s taje się podporą, szkieletem, siłą...