Menu
Gildia Pióra na Patronite

jedna z granic

taka chora aranżacja powstała
oczy szeroko otwieram
nie wierzę
że tak udawać potrafię!

dzisiaj zaśmiałam się w głos
jakby szczerze…
potem natychmiast wyjść musiałam
z pokoju Ciebie pełnego…

musiałam zwymiotować…
granicę widać mam cienką
a w głowie bicze
co blizny tworzą…

4.02.2015

33 806 wyświetleń
282 teksty
28 obserwujących
  • 8 February 2020, 19:04

    Może tak, a może to... nie było prawdziwe uczucie?
    Czasem trzeba żyć z uczuciem schowanym głęboko...
    Miłego wieczoru. :)

  • Monika M.

    7 February 2020, 08:45

    Yestem, cieszy mnie, że tak myślisz.
    Ale ja już wiem, że niektórzy potrafią pokonać uczucie.

  • 6 February 2020, 23:28

    Przeczucia czasami prze.czą uczuciom...
    A z uczuciami nie da się wygrać.
    Dobranoc. :)

  • Monika M.

    5 February 2020, 07:44

    Hmm... ano i zabrałam się. To napisadło sprzed pięciu lat. Z perspektywy "czasu", znaczy mojej... trzeba było ufać własnym przeczuciom. Niestety.

  • 4 February 2020, 22:48

    Trudno walczyć z magią, najlepiej byłoby, gdyby czyjaś poczciwa ręka wyciągnęła za uszy z kapelusza czerni...
    Czasami czas nie ma całkiem czasu i trza.się za to samemu zabrać.
    Dobranoc. :)