Menu
Gildia Pióra na Patronite

jestem zła

tak wiele ostatnio stało się
prawie wydałam ostani dech
jestem zła, że nie wiesz
myślisz „to tylko pech”
chciałabym ci powiedzieć co czuje
,że nie wiem gdzie się znajduje
,że cały czas tu ciemno jest
może nie potrzebnie wczorajszej nocy wstrzymałam się
lecz ty nie zrozumiesz, bo nawet nie próbujesz

1073 wyświetlenia
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!