Menu
Gildia Pióra na Patronite

bursztynowe oczy

tak trudno oderwać wzrok
w ich wnętrzu tyle czułości

wdzięczny czas
piekielnie hojny
wypieszczony

utkwił aż
serce drży

Krystyna A.Sz. 22.08.2017r.

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!