Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak trudno mi za Tobą nadążyć.
A czas mówi, że już czas
Zabrać Cię do domu,
Nakarmić życiem
I ubrać w ludzką postać.

Ogrzać chłodne ręce,
Które, nie pamiętam kiedy,
Równoważyły pierwszy krok…
Do świadomości kobiety,
Że nie będzie matką

4490 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
  • złośnik

    19 August 2011, 23:54

    No takie bolesno - cierpiętnicze mi tylko wychodzą. Nie napiszę nic, jak mi humor dopisuje...

    Dzięki, pa pa :)