Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trochę

Tak trochę Cię kocham
I trochę nienawidzę
Tak trochę Cię pragnę
I w tym samym momencie chcę o tobie zapomnieć
Ciężko mi patrzeć jak odchodzisz,
Ale jeszcze trudniej jest patrzeć jak wracasz,
Bo wiem, że wracasz na chwilę.
Tak trochę czuję Twoją obecność,
A po chwili zdaję sobie sprawę, że to tylko najwyższy poziom tęsknoty
I tak trochę mi smutno, gdy pomyślę sobie, że nie mam nic do stracenia
I tak bardzo mi szkoda tych, którzy do stracenia mają jeszcze tak wiele.
---------------------------------
Anna Płaczkowska

2585 wyświetleń
48 tekstów
1 obserwujący
  • Sierjoża

    28 March 2015, 17:01

    Dzinkuję; ) Miłego!