Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyśniony nasz film

Tak to ona
O ciemnych włosach
Niczym końska kręcona grzywa
W mym życiu zaproszona
I nic

I myślałem że zostanie
W luksusie bytu
W wędrówce po tropikach
Lub po plażach i basenach

A gdy wróciła
To nie zagrało i pożegnało
ciało-ciao

Nie jedna noc
I życia cienie
Lecz prosta myśl
I współistnienie
Zapraszam cię o ciemnych włosach
Na krótki film o życiu
Ekscentrycznych nimf

A my wraz
- zagramy
Nasz wymarzony
I wyśniony
Erotyczny film

76 521 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
  • RozaR

    15 October 2020, 20:38

    Na faktach.

    Prawdziwa historia i przedziwne losy .
    Wszyscy ludzie są inni a jednak podobni.- Ja chciałbym poznać podobna kobietę i zaproponować- ponownie jej wspólny byt . Ale mogło by być fajnie ........