Menu
Gildia Pióra na Patronite

włoski sen o północy

tak to było wczoraj
mała naftowa lampka
i kolacja po zęby
wielki wóz
szwagier twierdził że Audi
to jedyna konstelacja jaką zna

potem ktoś ululał gwiazdy
syte niebo
sypało spaghetti

kolejny toast
ulokowaliśmy na wysoki procent
wino zmieniło kolor

27 553 wyświetlenia
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!