Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nasz świat

Tak piękny, gdy przysłonięty
woalem szarej mgły.
Tajemniczy, spokojny, cichy,
gdy całe zło smacznie śpi.
Wczesna pora nadzieję daje
na równie piękny dzień.
Słońce, jak zawsze, dla nas wstanie,
To my tworzymy własny cień.

57 052 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!