Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Spokój

tak jak anioł
spokojnym
tuż obok być
nie zważając na deszcz
uśmiechać się łagodnie

niestrudzenie czuwać
i nie poznać nigdy
strachu przed zasypianiem

30 318 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    21 July 2015, 09:30

    Giulietko - to miłe móc czytać takie słowa pod własnym wierszem.
    Cris - bardzo Ci dziękuję za odwiedziny.
    Malusiu_035 - cieszę się, że poruszyły Cię te słowa.
    ZiZu34 - dziękuję Ci za opinię.

    Pozdrawiam Was serdecznie!

  • 21 July 2015, 00:32

    ładny :)
    pozdrawiam :)

  • Malusia_035

    20 July 2015, 21:15

    każdy chce takiego Anioła stróża ... na prawdę rozczulił mnie Twój wiersz ,śliczny..

    Pozdrawiam Michale :))

  • Cris

    20 July 2015, 19:26

    wymowny i ładny.

  • giulietka

    19 July 2015, 19:08

    Tchnie ukojeniem i ciszą "tak jak noc po ciężkim dniu"...