Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewidomy...

Tak często Cię spotykam,że nawet Cię nie widzę
Jesteś i Cię nie ma, a ciągle Cię się wstydzę.

Codziennie mnie widujesz
tak mało do mnie czujesz
Dotykasz mnie myślami
mglistymi spojrzeniami

Patrząc na mnie z boku
nie czujesz mego wzroku
Doceniasz swoje racje
masz inne aspiracje

Czujesz się tak ważny,że nawet się nie widzisz
Tak często mnie spotykasz,a ciągle mnie się wstydzisz.

26 563 wyświetlenia
288 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!