Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienie

Tak cierpiałam,
bo tak Cię kochałam.
Teraz będę iść do przodu,
nie oglądając się już
za siebie,
bo to przywołuje wspomnienia,
wspomnienia w których cierpię,
których żałuję,
i o których
kiedyś wspomnę.

2877 wyświetleń
34 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!