Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do Ciebie...

Tak bardzo za Tobą tęsknię,
chociaż byłeś tu przed chwilą
I znów upływa godzina samotności
za samotności godziną
Czy moja męka, żal i tęsknota
za Tobą kiedyś przeminą?
Kocham Cię szalenie
- jesteś dla mnie wszystkim,
jedynym moim bliskim...
Jesteś moim najdroższym skarbem,
który skrzętnie skrywam przed całym tym światem.
Jesteś myślą mą najmniejszą
i największą
- marzeniem jedynym drogim
Snem o wielkiej miłości,
spokojnym i błogim...

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!