Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak...

Tak bardzo... Pragnę, potrzebuję, wymagam od siebie.
Bym stworzył coś... o czym Bogowie usłyszą na niebie.
Tak się boję... Presja, fobia, strach.
To Ci trzej królowie, codziennie rano witają mnie w drzwiach.
Tak myślę... Rozważam, zastanawiam się, analizuję.
Czy... Uczucia są prawdziwe? Czy to miłość, gdy Twe usta całuję?
Tak... Umieram...

2221 wyświetleń
22 teksty
3 obserwujących
  • Monika M.

    15 April 2020, 06:22

    Przeczytałam teraz. I zachciałam polubić te wersy. Patrzę... polubiłam już wczoraj!:)
    To w komentarzu polubiam raz jeszcze;).

    od MLbG