Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Tak bardzo chciałam przelać na papier,
Myśli szalone, słowa na bakier,
Lecz one wszystkie gdzieś uleciały,
Chociaż tworzyły obraz wspaniały.
Tak bardzo chciałam ci opowiedzieć
Senne marzenie, co cię uwiedzie,
Lecz jakoś wtedy się nie złożyło,
Niebo nad nami się zachmurzyło.
A jednak jeszcze kiedyś opowiem
Słowa na bakier, myśli szalone.
Kiedyś przeczytasz i się zamyślisz,
Może zatęsknisz?
Znów mi się przyśnisz?

/Joanna/

63 526 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • Nutka67

    30 November 2011, 21:27

    Tylko czasami Ewuś, czasami śnimy również w ciągu dnia i to jest bardzo przyjemne.
    Pozdrawiam gorąco.

  • motylek96

    30 November 2011, 12:55

    dzień zabiera sen...

    Pozdrawiam Joasiu:)*

  • Nutka67

    30 November 2011, 08:16

    Bardzo Ci dziękuję Piotrze.
    Pozdrawiam serdecznie.

  • marka

    29 November 2011, 21:41

    Melodyka Twoich wierszy powala...