Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak bardzo boję się..
Trochę jakby czegoś, co spada w dół.
Nie rozumiem tego. Wiesz może co to?
A Ty to czujesz? Czy to miłość?
Chciałabym się dowiedzieć, czym to jest.
Taką ogromną siłę ma i tyle wiary.
Nie wiem co to. A Ty, Ty może wiesz?
Przychodzi tak nagle, daje nam nadzieję..
Niesamowitą magię.. i znów niknie..
Nie wiem czym to jest.
A Ty? Pewnie już wiesz.

23 512 wyświetleń
218 tekstów
3 obserwujących
  • RozaR

    1 September 2014, 12:31

    Należy spytać psychiatrę czy jest określona fobia przed czymś spadającym .
    Ciekawe zjawisko.
    Wiem że fobia przd pajakami ma swą nazwę . :-)