Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z tobą bać się nie wypada

Tajemnica
Otacza serce
Do rozwiązania jej
Potrzeba klucza
Stworzonego z czystych intencji
Chciałbym tobie go podarować
Bo nie do opowiedzenia
Te silne emocje
Do ciebie lgną
I tam też pragną się oswoić
Gdzie mogą poczuć się dobrze
Bardzo bezpieczne
Odwzajemnione
Aby potem
Mogły powrócić
Łącząc się z moją duszą
Na zawsze tworząc
Wspaniałą wieczną miłość

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
  • Tomasz M.

    16 June 2020, 10:16

    Dziękuję :)

  • Monika M.

    15 June 2020, 22:49

    Świetny nie tylko tytuł:)