Menu
Gildia Pióra na Patronite

Diamentowe Serce

Teksty z obrazami - Diamentowe Serce - Sol 8
Diamentowe Serce - Sol 8

ta twoja młodość
tak ogłupia

jest coś takiego
jak pragnienie bycia
pomimo żalu płaczu
chcesz czuć bicie serca
które kruszy się

pomyśl chwilę
co ujrzysz przez pryzmat
domu życia

wspomnienie mego głosu
gdzieś daleko znika
w ciemnościach

jest tylko poszarpanym
wspomnieniem
we mnie dla Ciebie

pocałunek i te spojrzenie
biegniesz z uśmiechem
gasnącym bez żalu

z pustym sercem na dłoni
które lśni diamentem
zimne niczym lód
Ten Twój chłód

wspomnienie matki 2018

52 542 wyświetlenia
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!