Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na przekór światu

Ta miłość doświadcza
bardzo wielu przeciwieństw
Ta miłość niespełniona
do końca pozostanie
moją tajemnicą

Ta miłość skazana na łzy
potrafi być szczęśliwa
Kiedy nie czepia się nikt
z natury specyficzna
ma swoje zalety i wady

Ta miłość bez granic
na potępienie skazana
za niewinność serc
wyrosła na chwastach
na przekór światu

93 740 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
  • Irracja

    4 March 2023, 10:32

    ... moja ma jednak jeszcze nadzieję... i ufność w opatrzności...

    ;-)

    • Victoria Angel

      4 March 2023, 10:39

      Ja też mam nadzieję i wiarę i ufność w opaczności... :-)))
      Miłego weekendu dla Wszystkich. :-)))