Menu
Gildia Pióra na Patronite

OBRAZ

Ta dziewczyna
W tej sukience
Z tym uśmiechem
O tej porze
Dla niej kwiaty
Dla niej serce
Dla niej miłość
Och, mój Boże!

-Ivo Vuco-

5488 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!