Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szukam Cię

Szukam cię- a gdy cię widzę,
udaję, że cię nie widzę.

Kocham cię- a gdy cię spotkam,
udaję, że cię nie kocham.

Zginę przez ciebie- nim zginę,
krzyknę, że ginę przypadkiem...

7115 wyświetleń
63 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!