Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przy porannej kawie

Szukam Twoich oczu,
dotyku i ciepłego głosu,
chwili obecności
bez codziennego chaosu.
Lecz tylko zegar bije
i bije!
I mówi, że kiedyś
tu byłeś.

5814 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
  • eulalia_

    13 November 2015, 20:36

    Śliczny :) tylko ,że taki smunty ..

  • Cris

    13 November 2015, 18:49

    Tęskny, b.ładny.
    Pozdrawiam.

  • nicola-57

    13 November 2015, 18:21

    to mamy tak samo. Osobno, a jednak razem pijemy kawę...
    za, pozdr. :)
    P.S. jak coś się zmieni, napisz. Pa.