Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

szukam odpowiedzi na świat
na człowieka
codzienność
rozrzucone myśli

szukam odpowiedzi na noce
cierpienia i krzyże

szukam recepty
na siebie
wszystkie bóle
i strachy

szukam rozwiązań
na supły
łańcuchy
rozdroża

wciąż błądzę
wyrywam się
znajduję po omacku
gubię znowu

a przecież Ty jesteś
jedyną Odpowiedzią
której mogę zaufać
nie szukając

660 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
  • Papużka

    19 May 2020, 18:31

    Ładne