Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szukam Cię

Szukam Cię...
wśród polnych kwiatów
zapachem skromności
ujmujesz mnie.

Szukam Cię...
W śpiewie ptaków
delikatnością zmysłów
zniewalasz mnie.

Szukam Cię...
w poezji
czułością
dotykasz mnie.

Szukam Cię...
w błękicie nieba
spójrz...
podaj dłoń.

Po schodach tęczy
w sukni lekkiej jak mgła
wejdę w twe marzenia
tylko daj znak.

27 428 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących