Menu
Gildia Pióra na Patronite

szukałem cię wszędzie
odkąd pamiętam
byłaś tuż obok
dłoń wyciągnąć i jesteś
ilekroć mówię do widzenia
tęsknię i jesteś ze mną
do ciebie biegnę
mimo wszystko
do ciebie tylko
miłość kwiaty niesie
w codzienność
nie smuć się
szczęście jest z nami
kiedy jeateś przy mnie

15 326 wyświetleń
145 tekstów
8 obserwujących