Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szukałam siebie. Znalazłam.
Tam, gdzie dotąd mnie nie było.
Oni już wiedzą.

Być może wiedzieli wcześniej niż ja. Tylko ta cisza i wiatr.

Odnalazłam siebie w muzyce, marzeniach, miłości,
odwadze.

Pewnie mnie znali bardziej niż ja. Wiedzieli, odkrywam.

Wiem jak smakuje życie.

Ma smak odwagi i siebie.

37 448 wyświetleń
613 tekstów
13 obserwujących
  • Naja

    25 July 2015, 15:45

    Bardzo ładny i bliski mi wiersz :-)

  • krysta

    25 July 2015, 15:19

    przemawiasz do mnie...ładny wiersz.
    pozdrawiam :)