Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

*** Panie gdzie Jesteś ...

Teksty z obrazami - *** Panie gdzie Jesteś ... - Malusia_035
*** Panie gdzie Jesteś ... - Malusia_035

Szukają nadziei
spoglądając w Niebo
ukojenia i chleba
krzyż na ich plecach pęka
serce rozpacz rozdziera
ręce w modlitwach składają

gdzie sprawiedliwość
człowieczeństwo umiera
ktoś krzyczy
lecz nikt go nie słyszy ...

Niech to już się skończy ;(

Dla Ludmiłki ... Kochana jestem z Wami ...

2.04.2022
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=gfqYpunru8I

56 086 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • kati75

    15 April 2022, 09:58

    Zło zostanie pokonane ,bo dobro nigdy się nie poddaje...uściski Malusiu;-)

    od Malusia_035, RedRose, zorro4
    • Malusia_035

      15 April 2022, 10:07

      Amen :)

      Dziękuję Kasiu z Całego Serca :) Pozdrawiam Cieplutko :)

      od kati75