Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kobiety

Szukać odpowiedniej można długo,
jedna piękniejsza od drugiej,
druga mądrzejsza od trzeciej,
lecz zastanawiać można się długo,
która najlepsza na świecie.
Znalazłeś najodpowiedniejszą,
lecz nic nie czujesz,
szukaj dalej to w końcu poczujesz.
I spotkałeś najgorszą, gorszej nie było,
a jednak coś się w tobie ruszyło.
Serce już wcale nie słuchało,
tą panią sobie upodobało.

8043 wyświetlenia
48 tekstów
0 obserwujących
  • Michaelus

    22 April 2010, 17:11

    Dziękuje : )

  • anja341

    22 April 2010, 17:09

    Najlepszy ;) świetny ;) i taki prawdziwy..

  • Violuś

    11 March 2010, 17:56

    Bardzo mi sie podoba ! :) :*

  • Joguś

    10 March 2010, 21:42

    ey no ładne jest noo ! :)

  • Michaelus

    10 March 2010, 21:31

    Dzięki za poprawkę :P

  • majowywiatr.

    10 March 2010, 17:51

    Brakuje "w' :)

    * to w końcu poczujesz