Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nikomu

Szukać cię już nie będę

W nikim

Bo taki nikt też zapewne
Dla kogoś
Jest jak i dla mnie ty

Zadrą w oku
Czy
Blaskiem w mroku

3952 wyświetlenia
57 tekstów
1 obserwujący
  • 18 February 2019, 22:08

    Nie?...