Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lucidus ordo

Szklane krople.
Wybite promieniem.
Kochają swą siłę,
Czarując spojrzenie.
Każda podobna,
Choć nie taka sama.
Westchnienia jest godna,
Gdyż rychło upada.
Co one czują?
Niegdyś na szczycie…
Tak blisko ziemi,
Ucieka zaś życie.
Skazane są przecież,
Na to gdzie spadną.
Mierzone w liczbach,
Czystości łakną.

http://www.youtube.com/watch?v=8gaPklI_ps4
Słońce wnet zaszło,
A was już nie ma,
Jedynie ślady,
Waszego istnienia.

8535 wyświetleń
180 tekstów
12 obserwujących
  • MarcoPolo

    3 July 2013, 17:50

    Podoba mi się ;)

  • to_tylko_łzy

    3 July 2013, 17:12

    Piękny ;)