Menu
Gildia Pióra na Patronite

Maj

Szepty wierzby podpowiadają mi
Że musze udać się gdzieś indziej

Moja karma rozumie Twoją

Złość już nie tkwi w ostrym kącie
A zaokrągla się perspektywa

Wielka szkoda ominąć zderzenie najjaśniejszych gwiazd

Może to po nas
Tylko o Tobie umiem pisać

Już wiem
Ale Ty nie wiesz jeszcze
Jak smakowało moje cierpienie

15 889 wyświetleń
379 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!