Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cichy Szept

Szepty milionów gwiazd
tańczą walca
smutku by zrozumieć
ból samotności
rozstania i rozczarowania.
Idziesz boso nocą ...
myśląc dlaczego ja.
Łapiąc łapczywie
swe życie
które miota się
między palcami
pajęczych wspomnień
utopionej wolności
okupionej srebrnymi łzami
tak puste i długie ...
Tylko te szepty
tam w górze pozostają
by w rytmie walca
cokolwiek zrozumieć ...

http://www.youtube.com/watch?v=k7Ju2gFOHYA

52 542 wyświetlenia
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!