Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szept

Szeptem mów
ogarnij to co zamknięte
w duszy .
Zespoleni w ciszy
świata
Zamykamy oczy
na cud wszechświata .
Nuć o wietrze, słońcu
morzach piasku
i miłości gdzie
w podmuchu rozpięty
czekasz
na pocałunek
stracha
który zamyka
ciało w utęsknieniu
za jednością
uśmiechu losu
śląc gorycz
z braku zrozumienia
życia istnienia.

http://www.youtube.com/watch?v=gSX444hQ5Vo

52 542 wyświetlenia
642 teksty
48 obserwujących
  • 10 June 2012, 10:55

    Super pozdrawiam :)

  • Sol 8

    9 June 2012, 19:17

    Dziękuje miło mi,że się podoba :)) Pozdrawiam :))

  • Adek.Nie ten

    9 June 2012, 16:40

    Przemawia do mnie Twój wiersz.
    Pozdrawiam.A.

  • rekontra

    9 June 2012, 13:23

    W Całości TAK , mocne przeżycie. Różowa Perła....