Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc

szeleszczące dłonie
dotyk twój
i ja
nieprzespana noc

zamknięte drzwi
firanki cichy szept
że jeszcze szansa jest
to ten

dźwięk
szumiące drzewa
za oknem
tańczące cienie

ty -
zamknięty
w mojej głowie
obraz świata
przedstawionego

482 wyświetlenia
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!