Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dźwięki Zimy

Szczyrps Szhrups mój krok twój krok
Idziemy po zamarzniętym w lód deszczu
Siułf siułf siułf skrzydeł bażantów elektropop
Najważniejszą najprzyjemniejszą cisza wiatru
Nasza rozmowa że za miesiąc
Cały ten perkusyjny koncert stóp i lodu
Będzie szumem wezbranych roztopami potoków
Lamentem powodziowców
Śnieżne sine niebo będzie niebieskim dachem sceny
Na niej skowronek jak Maria Callas
I nie w tej arii z Filadelfii

297 751 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!