Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęśliwa, bo jesteś szczęśliwy

Szczęściem jest widzieć twarz twoją uśmiechniętą,
Nie ważne czy przeze mnie, czy przez inną,
Uśmiech twój dla mnie jest najważniejszy,
Bo każdy dzień dzięki niemu jest piękniejszy,
Nie ma już dla ciebie mnie,
Dzień szybko kroczy za dniem.
Ty daleko trzymasz za rękę inną,
A ja wiem, że chwilę tę nazywasz piękną,
Rozmowa z Tobą mnie uspokaja,
To właśnie ona lepiej żyć mi pozwala.
Jestem tu – sama jednak szczęśliwa,
Uśmiech na twojej twarzy mój smutek ukrywa.
Szczęście twoje jest dla mnie najważniejsze,
Bo w moim sercu zajmujesz ważne miejsce.

13 894 wyświetlenia
94 teksty
20 obserwujących
  • Candy Drop

    2 April 2010, 22:10

    Piękne ale straszne!
    I ty mówisz że ja jestem zakochanananananana...
    Przecudowny wiersz :*