Menu
Gildia Pióra na Patronite

szczęściem nazywam
każdy twój uśmiech
każdy dzień gdy mam cię obok
każdą chwilę
którą dzielę z tobą

szczęściem jest każdy powrót do domu
w którym na mnie czekasz

bez ciebie
nie chcę żyć
i od życia uciekam

13 823 wyświetlenia
144 teksty
14 obserwujących
  • Adnachiel

    14 February 2016, 17:29

    To minie.
    Ale czas musi upłynąć.
    Piękny wiersz bo prosto z serca.
    A takie są najlepsze :)

  • Cris

    7 February 2016, 15:14

    Dobrze, gdy szczęście...i dobrze czytać Cię...pozdrawiam :)