Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Szczęście...
Dotykam go delikatnie - wzrokiem.
Tak jak zawilców ...
Oddaje się tej chwili...
Przesyłam uśmiech w przestworza nieba.
Wdzięczna jestem za Ten dar...

Anna Grzywna

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!