Menu
Gildia Pióra na Patronite

szczęście

szczęścia dla siebie
nie chcę Kochana

o szczęście dla Ciebie
również nie walczę

ja szczęścia pragnę
dla nas...

dla Ewy
Rafał Ratyński
Pobiedziska 12.01.2015

5285 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!