Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
263 wyświetlenia
8 tekstów
2 obserwujących
  • Myffa90

    20 September 2011, 19:48

    Zadziwiasz.
    Chyba moja ocena jest pozytywna tylko dlatego, że piszesz bezpruderyjnie.
    Ciekawisz, nad formą tylko trzeba by popracować.

  • NIEobliczalna

    23 May 2011, 20:48

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
  • finezja

    23 May 2011, 19:59

    Z ciekawością będę śledzić Twoje pisanie:). Pozdrawiam:)