Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Szary motyl

To ja
kocham noc
gdy spowija mnie ciemność
czuję się bliżej Ciebie
mam jeszcze wiele do zrobienia
Być tutaj
To znaczy trwać

Mój blask jest inny
mój kształt jaśnieje
Ale ja chcę żyć jak Ty
Chcę widzieć siebie

Ciemność mi wystarcza
nie muszę się ukrywać
Ale chcę

Chcę być tak jak Ty
I nie kochać tylko
samej siebie

17 459 wyświetleń
212 tekstów
5 obserwujących
  • Ala M.

    18 July 2023, 07:46

    Piękny wiersz