Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szanuje ludzi za uzależnienia,
Bo każdy je ma, tylko nie każdy je dostrzega :)

3922 wyświetlenia
40 tekstów
1 obserwujący
  • oszi3

    31 July 2022, 10:45

    Właśnie to dość dziwne, ale nie każdy dostrzega zachowania u siebie, a usilnie neguje te same zachowania u innych. Problem zaczyna się, wtedy kiedy nałóg działa coraz mocniej niszcząco na ważne sfery naszego życia — zdrowie fizyczno-psychiczne, intelekt, finanse, relacje itp...