Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Systematycznie powtarzam
jutra się nie bój-
proszę nie obawiaj się słów,
jestem przy tobie i zawsze twój.
Nie zawsze będzie pod wiatr
i łatwo raczej też nie
Wiedząc ze nie ubywa lat
podaję ci rękę jak kwiat,
Łatwo jest wejść w myśli
gorzej odejść w noc bezsenną
lecz najtrudniej
być każdą chwilą ze mną...

14 017 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
  • kati75

    18 August 2020, 19:15

    Człowiek inaczej się czuje gdy wie ,że ma kogoś kto go nie zostawi i zawsze będzie przy nim.