Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Synonimy "

Synonimy...lubimy...
Zacieszyć możemy:
Kiedy chcemy
Kiedy lubimy...
Kiedy coś tracimy
By zyskać nowe
Tyle Ci powiem...
Zaśmiać kiedy szydzimy?
Nie wypada...
Choć ja nie Ada...
Nie wypada i już.
Nie moja natura.
Uśmiechnąć się słońcem
W serce wlać nadzieje gorące
Uśmiech szczery - słać każdego dnia...
Sobie...Tobie...i Tobie...
Zawróciłeś mi w głowie...
Po słowie Cię znajduję
Nawet dziwnie rymuję
By wesoło było...jesiennym czasem...
Synonimy mnożyć:
Uciesz, zaciesz...
Kontentować warto....
Radować...
Rozanielać ...
Przypaść do serca....nadzieja wielka.

Zainspirowana pewną myślą...
07.10.2020
11:20

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!