Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Między (Sy)labami

(Sylabizowanie -
nanizywanie
słów na zdania do
zadeklamowania)

Sylaba jako
mózgu laba
akcja “wakacje”
w głowie akacje
w słowach inspiracje
między słowami
spacje-zaowalowacje
między (sy)labami
środek lekkości
Bytu.

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących