Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krzyk serca

Swoje bezbronne, kruche serce Ci oddałam
Prosto w kochające dłonie je ofiarowałam
Tylko Tobie zaufałam
Tylko w Tobie pokładałam nadzieje
A moje zbłąkane serce nie miało jej zbyt wiele

Pozwoliłeś mu znów bić
Bym mogła z uporem osła dla Ciebie żyć
Tylko w Ciebie wierzyłam
Miałam nadzieję, że dzięki Tobie będę szczęśliwa

Tylko Tobie wesołym promieniem byłam
Tylko Tobie drogę wskazałam
a Ty bezbronne serce moje
Pokroiłeś na drobne kawałki
Dla swojego upodobania...

5637 wyświetleń
111 tekstów
12 obserwujących
  • Malusia_035

    22 October 2015, 09:38

    Choć smutkiem pisany bardzo ładny :)

    Pozdrawiam Ciepło :))