Menu
Gildia Pióra na Patronite

Senna fantazja

Swoją dłonią
Pieści twoją twarz
Każdy jego dotyk sprawia
Że po ciele chodzą ci
Jakby miliony mrówek
Odpływasz dzięki temu
Do krainy wiecznej radości
Gdzie szczęście jak deszcz
Oblewa cię obficie
I nagle przyszło przebudzenie
To tylko był piękny sen
Choć serce twe już jest rozpalone
Pożąda bliskości
Tu i teraz

52 604 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących
  • Giakonika

    7 December 2022, 16:47

    Cudownie piszesz.
    Czytając można wejść w zaczarowany ogród miłości :-)

    Pozdrawiam cieplutko :-)

    od Eneida, Tomasz M., Hares
    • Tomasz M.

      7 December 2022, 17:32

      Dziękuję bardzo ☺️

      Również ciepło pozdrawiam 🤗