Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak w niebie

Światełka różnokolorowe
wskazują drogę,
samolot wzlatuje nad
niebo,
a ja doczekać się nie mogę.

Siedzę spokojnie w fotelu
i czekam,
aż miasto oświetlone
zniknie z mych oczu.

Lot to chwila ukojenia
dla mej znękanej
duszy, cisza, problemy
zostawione na
ziemi…

Powiedzenie "jak w niebie"
nabiera nowego znaczenia,
tutaj wszystko
wygląda na możliwe

Lady Pank śpiewa
w głowie, że
obcy się czuje,
tutaj w niebie tej
samotności nie dostrzegam.

Lądujemy na ziemi
z powrotem w domu,
teraz z niecierpliwością
czekam, aż
znowu będzie jak w niebie...

56 126 wyświetleń
486 tekstów
32 obserwujących
  • 17 February 2014, 20:32

    Oj zdecydowanie :) Ale na chwile mozna bylo sie oderwac, az do nieba :)
    Pozdrawiam

  • rzekoma ona

    17 February 2014, 18:57

    i choć wylądowało się w innym miejscu, to ziemia z problemami wciąż ta sama :)