Menu
Gildia Pióra na Patronite

Orły

Świat nas odrzuci, zostaniemy sami na pastwę losu i żywiołu wydani. Śmierć nas nie dosięga lecz martwi upadamy gdy do bramy szczęścia klucz nam zostanie dany. Gdy w noc nas ogarnie gorycz samotności w naszym życiu zaduma wnet zagości - "Na co nam było walczyć ze światem by stać się innym dla reszty bratem?!" Po to człowieku innym być trzeba by świat ten zmieniać i urzeczywistniać marzenia.

2707 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!