Menu
Gildia Pióra na Patronite

to jest twój dzień uśmiechnij się

swą mocą z twoją pomocą
wystarczy
sprawisz uśmiech na twarzy

każdy raz gdy znak
wypowiedz marzenie
spełni
może nie od razu

w gwiazdach zapisane
choć okruchem się dzielisz
sam wiele dostaniesz

pamięci nie wymażesz
strzec należy
radość dostąpi
serce

na szczęście ;)

Krystyna A.Sz. 03.05.2017r.

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    6 May 2017, 23:10

    Michał dzięki za zatrzymanie :)
    veraikon miło, że i Ciebie nie brak ;)

    Pozdrawiam wszystkich czytających mnie :)

  • silvershadow

    5 May 2017, 09:58

    "choć okruchem się dzielisz
    sam wiele dostaniesz" - aby znowu się nim podzielić. Pięknie, Cris. :)

  • veraikon

    5 May 2017, 00:40

    :)

  • Cris

    4 May 2017, 21:54

    (((-:

  • Naja

    3 May 2017, 19:46

    :-)))